Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLAM
Lorem ipsum

Kilenc évesen kezdtem el zongora, szolfézs-zeneelmélet és ének tanulmányaimat. A családom révén hamar találkoztam a színházi közeggel, és rendszeresen jártam színjátszó foglalkozásokra. Már akkor is vonzott a színpadon túli világ. Tizenévesen jegyeztem le első dallamaimat, és leltem örömömet az improvizálásban. Jazz-zongora tanulmányokat folytattam Regős Istvánnál, majd zeneszerzést tanultam a Weiner Leó Konzervatóriumban Dobszay-Meskó Ilonánál.

2016 nyarán végeztem alkalmazott-zeneszerzés szakon a Zeneakadémián, ahol Tallér Zsófia és Fekete Gyula voltak a mestereim. Az egyetemi évek alatt részt vettem többek között Varga Judit, Serei Zsolt, Barta Gergely, Balázs Ádám, Selmeczi György óráin is. Kurzusokat látogattam David Lang, Hans Holliger, valamint Thomas Adés előadásában. 2014-ben elnyertem a Zeneakadémia zeneszerzésversenyének III. díját Parafrázis c. zongoradarabommal. Diplomamunkaként írott hárfa-szoprán dalciklusom legutóbb a Müpában hangzott el (Az áhítat zsoltárai-2016). 2018 őszén részt vettem a Magyar Nemzeti Filmalap által létrehozott Fast Forward Program filmzenei workshopján Thomas Golubić és Balázs Ádám vezetésével.

A zeneakadémiai képzés szoros együttműködésben zajlott a Színház-és Filmművészeti Egyetemmel, ami lehetővé tette, hogy már elsőévesként együtt dolgozhassak a fiatal rendező generációval.  Különböző előadásokhoz  szereztem zenéket, melyeket bemutattak többek között az Átrium Film-Színházban, a Debreceni Csokonai Színházban, a Trafóban, a Jurányi Inkubátorházban, a MU Színházban, a Budaörsi Latinovits Színházban, a Vaskakas Bábszínházban, a Vojtina Bábszínházban, a Szegedi Thealter Fesztiválon, a Griff Bábszínházban, a Ciróka Bábszínházban, a Budapest Bábszínházban, a Stúdió K Színházban, a Nemzeti Táncszínházban, a rigai Daile Theaterben, az Örkény Színházban és az Ódry Színpadon. Mindig is foglalkoztatott, hogy a zene miként befolyásol egy jelenetet akár egy filmben, akár a színpadon, hogyan teremt meg más-más hangulatot, és izgalmas feladatnak találom a közös munkát, gondolkodást bármi is legyen a kívánt hatás.